Nemzetközi foci

Thomas Tuchel: A Premier League nem igazságos!

James Gill - Danehouse/Getty Images
James Gill - Danehouse/Getty Images

Thomas Tuchel győztes mérkőzés után brálta a Premier League vezetőit.

Kapcsolódó
A krízis miatt ifijátékosokkal tölti fel a keretét a Chelsea
Thomas Tuchel egyik játékosának egészségét sem kockáztatja.

A Chelsea-nél rettenetes tempóban hullanak ki a játékosok, egyrészt a koronavírussal fertőződött meg a játékoskeret jelentős része, másrészt sérülések is hátráltatják a londoni csapatot. Az angol élvonalbeli bajnokság legutóbbi fordulójából három mérkőzést elhalasztottak, de a Chelsea-nek le kellett játszania a vasárnapi, Aston Villa elleni mérkőzést. Ugyan megnyerte Tuchel csapata ezt az összecsapást, a német edző elmondta a véleményét az eseményekről.

Sajnos ez van, ez nem igazságos. Tíz napig ágyban voltunk, aztán olyan csapatokkal játszunk, akik halaszthattak és felkészültek ellenünk. Állandóan játszanunk kell, ha koronásak vagyunk, akkor is. Egyre több a sérültünk, ez emiatt így is lesz. Küzdünk és játékosaink határait feszegetjük, akik egyébként megérdemelnek minnden tisztelete! Nagyon lenyűgöztek és aggódom értük

– idézi a BBC Tuchelt.

A Chelsea legközelebb szerdán lép pályára a Brighton elleni bajnokin, hacsak a PL vezetői meg nem hallják a német edző kérését, de nagyon úgy tűnik, a versenynaptár elsőbbséget élvez.

Olvasói sztorik