Alessandro Sabattini/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Új csapat kispadjánál merült föl Andrea Pirlo szerződtetése

Andrea Pirlo kinevezése is szóba került a portugál Benficánál, írja a Calciomercato.

Az olasz portál szerint annak ellenére is inog a pad Jorge Jesus alatt, hogy harmadik helyen áll a bajnokságban és a Bajnokok Ligája csoportköréből is tpvábbjutott. A Benfica sportigazgatója, Rui Costa 2001 és 2002 között volt Pirlo csapattársa az AC Milanban, így merült föl az olasz szakember neve lehetséges utódként, de hivatalosan csak ott tart az ügy, hogy megkérdezték az edzőt, nyitott lenne-e egy portugál kalandra.

Kapcsolódó
A BL-csoportkör megmutatta, melyik a legalulértékeltebb bajnokság
Majdnem három csapata is továbbjutott a csoportkörből.

A Benfica vezetősége Pirlón kívül Nuno Espírito Santo és Paulo Fonseca iránt is érdeklődik a csapat nélküli edzők közül. A csapat egyébként négy pontra van az FC Portótól és a Sportingtól egyaránt.Calciomercato emphasizes that there have not even been open negotiations, but an informal approach by Rui Costa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!