Fran Santiago/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Amíg mindenki Griezmann-nal és Suárezzel van elfoglalva, az Atleti csatára 100 másodperc alatt gólt lőtt

A Granada elleni hétközi bajnokin mindössze 100 másodperc alatt betalált az Atlético Madrid játékosa, Joao Félix.

A portugál támadó szenzációs labdaátvétellel indult meg, becsapta a védőjét egy testcsellel, majd váratlanul a jobb alsó sarokba gurított.

Az Atlético Madrid az elmúlt három bajnokiját elveszítette, ráadásul Antoine Griezmann sérülés miatt nem játszhat már 2021-ben, míg Luis Suárez nehezen viselte a lecserélését. Miközben a két sztárcsatárral volt elfoglalva a sajtó, Joao Félix vállalta magára a góllövést szerda este.

Kapcsolódó
A spanyol rangadón Ivan Rakitic csodagólt lőtt, Luis Suárez duzzogott
Hét éve nem volt ilyen rossz sorozata az Atlético Madrid támadójának.

Más kérdés, hogy cikkünk születésekor már egyenlítettek a hazaiak, így 1-1-re áll a találkozó.

Frissítünk!

Joao Félix a félidő végén újabb gólt fejelt, ám ezt a játékvezető nem adta meg, mert támaszkodott a védőjén. A második félidőben viszont újabb találatot kapott az Atleti, így 2-1-re kikapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!