Nemzetközi foci

A spanyol sajtó már visszavonultatta Agüerót

Pau BARRENA / AFP
Pau BARRENA / AFP

Sajtóhírek szerint Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin labdarúgója szerdán bejelenti a visszavonulását.

Az El Periodico című spanyol lap információját a katalán klub nem kommentálta, és a játékos menedzsere és barátai nem mutattak hajlandóságot, hogy megerősítsék az értesülést. Annyi viszont mégis kiszivárgott, hogy a hírrel kapcsolatosan szerdára valamilyen ceremóniára készülnek a klubnál.

A 33 éves Agüero, az Atlético Madrid korábbi támadója nyáron a Manchester Citytől ingyen érkezett a Barcelonához, amelyben vádlisérülés miatt október közepéig nem volt bevethető. A hónap végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni.

Kapcsolódó
Barcelonában nagyon aggódnak Agüeróért
A csatárt mellkasi panaszok miatt cserélték le, szívvizsgálatra kórházba vitték.

Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit. Két héttel később már az látott napvilágot az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül.

Agüero öt mérkőzésen összesen 165 percet játszott a Barcelonában, egyetlen találatát a Real Madrid ellen 2-1-re elbukott hazai rangadó 97. percében szerezte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik