Pau BARRENA / AFP
Nemzetközi foci sport

A spanyol sajtó már visszavonultatta Agüerót

Sajtóhírek szerint Sergio Agüero, az FC Barcelona argentin labdarúgója szerdán bejelenti a visszavonulását.

Az El Periodico című spanyol lap információját a katalán klub nem kommentálta, és a játékos menedzsere és barátai nem mutattak hajlandóságot, hogy megerősítsék az értesülést. Annyi viszont mégis kiszivárgott, hogy a hírrel kapcsolatosan szerdára valamilyen ceremóniára készülnek a klubnál.

A 33 éves Agüero, az Atlético Madrid korábbi támadója nyáron a Manchester Citytől ingyen érkezett a Barcelonához, amelyben vádlisérülés miatt október közepéig nem volt bevethető. A hónap végén az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni.

Kapcsolódó
Barcelonában nagyon aggódnak Agüeróért
A csatárt mellkasi panaszok miatt cserélték le, szívvizsgálatra kórházba vitték.

Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit. Két héttel később már az látott napvilágot az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül.

Agüero öt mérkőzésen összesen 165 percet játszott a Barcelonában, egyetlen találatát a Real Madrid ellen 2-1-re elbukott hazai rangadó 97. percében szerezte.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!