HEIKO BECKER / AUGENKLICK/FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP
Nemzetközi foci sport

Kiderült: Szalai Ádám autóbalesete miatt nem játszott a Bayern ellen

Szombaton a Mainz ugyan vezetett, de végül 2-1-re kikapott a címvédő Bayern München otthonában a német bajnokságban. A vendégek keretéből hiányzott a magyar válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám.

Kapcsolódó
Új edzőjével, három magyarral a pályán szórta meg ellenfelét a Lipcse
Közben az élen komoly dolgok történtek: nyert a Bayern München, míg a Borussia Dortmund csak ikszelt.

A Kicker német sportlap idézte a találkozó után nyilatkozó mainzi edzőt, Bo Svenssont. A dán szakember Szalai távollétével kapcsolatban elárulta:

a támadó pénteken „kisebb autóbalesetet szenvedett”, melyben személyi sérülés nem történt ugyan, mégis úgy döntöttek, hogy Szalai ezúttal ne tartson a csapattal.

Arra viszont nem tudott válaszolni, hogy a következő mérkőzésen már rendelkezésre áll-e Szalai. A Mainz legközelebb kedden, a Herthát fogadja a következő fordulóban. A 34 éves magyar támadó tíz mérkőzésen lépett pályára a most zajló pontvadászatban, nyolcszor a kispadról szállt be a játékba, egy gólt szerzett, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!