Nemzetközi foci

Lemaradhat a Fradi elleni meccsről a mesternégyest szerző Leverkusen-csatár

FRISO GENTSCH / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
FRISO GENTSCH / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Miután már megnyerte Európa Liga-csoportját, nem muszáj a legjobbjait pályára küldenie a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának, így a németek biztosan felforgatott csapattal játszanak majd csütörtökön, a Ferencváros vendégeként.

Kapcsolódó
Szoboszlai mattolta a Manchester Cityt, Mbappé megdöntötte Messi rekordját
Nyert a Leipzig, így tavasszal az Európa Ligában folytathatja.

Ezt Gerardo Seoane edző meg is erősítette a Kickernek, a szakember azt nyilatkozta, hogy a Bundesliga 3. helyén álló csapata inkább a vasárnapi, frankfurti bajnokira készül.

Amennyire csak lehet, sokat fogunk változtatni

– mondta, kiemelve, hogy a nyáron a Zenittől igazolt orosz kapus, Andrej Lunev végre megkapja a lehetőséget.

„Megbeszéltük, hogy Andrej kezd, mindig is jól edzett, megérdemli ezt. Lukas Hradeckynek a szezonban még nem volt szabadnapja, de akad sok olyan válogatott játékosom, aki ugyancsak ezzel küzd. lehet, egyikük-másikuk el sem utazik Budapestre” – magyarázta.

A hírek szerint az egyik kimaradó a Patrik Schick lehet, a cseh válogatott csatár bokaszalag-szakadás után viszonylag kevés edzést követően tér vissza másfél hete, és ugyan szombaton mesternégyest szerzett a Greuther Fürth elleni 7-1-es bajnokin, ráfér a pihenés.

De Florian Wirtz esetében ugyanez a helyzet, a 18 éves támadónál is körültekintőnek kell lenni, hiszen a szezon eleje óta ágyék- és csípőproblémák gyötrik.

Olvasói sztorik