Pedro Vilela/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Ingyen tetoválást kapnak a brazil bajnokcsapat szurkolói

Csütörtökön a Clube Atlético Mineiro 3-2-re legyőzte a Bahia együttesét, amivel eldőlt, hogy két fordulóval a szezon vége előtt brazil bajnok lett 2021-ben.

Az évek óta egyre jobban erősödő klub fennállása második bajnoki címét ünnepli, ezelőtt 1971-ben, vagyis kereken 50 éve lett az ország legjobb csapata. Egy ekkora eredményt mindenképp meg kell ünnepelni, az Atlético Mineiro pedig különleges módszert talált a vigadságra: a Belo Horizonte című rádióműsor szerint az egyesület állja az aranyérmet hirdető tetoválások árát.

A csapat egyik főszponzora, az MRV építkezési vállalat fogja közölni ennek az akciónak részleteit az ESPN beszámolója szerint.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!