PAUL ELLIS / AFP
Nemzetközi foci sport

Világbajnok érkezését jelentette be a Liverpool

A Liverpool hivatalos oldalán jelentette be, hogy csatlakozik a szakmai stábhoz Claudio Taffarel, aki kapusedzőként dolgozik majd a klubnál – hasonló szerepkört tölt be a brazil válogatottnál.

Taffarel neve biztosan sokaknak ismerősen cseng, 1994-ben világbajnok, 1998-ban vb-ezüstérmes volt a brazil válogatottal, két aranyérme van mellette a Copa Américáról. A brazil élvonal mellett éveken át játszott az olasz első osztályban és megfordult Törökországban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!