Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Karim Benzema: Büszke vagyok rá, hogy a történelem legjobb francia csatára lettem

A Real Madrid vasárnap 2-1-re győzött a Sevilla elleni bajnokin, a győzelemmel pedig a La Liga listavezetője.

Kapcsolódó
Álomszép góllal nyerte a Real Madrid a rangadót
Négy pont az előnye az élen Carlo Ancelotti csapatának.

Az első gólt szerző Karim Benzema számára nem csak a bajnoki pozíció miatt volt fontos a találkozó, hanem azért is, mert megszerezte 361. találatát. A különböző klubjaival elért eredményével ő lett minden idők legeredményesebb francia futballistája. Nem is várt sokat az ünnepléssel, Twitter-oldalára írta ki, hogy milyen büszke erre a címre.

Szép csata volt a csapattól! Büszke vagyok rá, hogy én lettem a történelem legjobb francia csatára.

– írta Benzema.

A korábbi rekorder Thierry Henry volt 360 góllal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!