Isabella BONOTTO / AFP
Nemzetközi foci sport

Váratlan pofonba nézett bele, megalázó gólt is kapott a Milan

Az AC Milan meglepetésre 3-1-re kikapott hazai pályán a Sassuolótól a Serie A 14. fordulójában. A legutóbbi három bajnokiján ez már a második veresége volt a csapatnak egy döntetlen mellett.

Kapcsolódó
Maldiniék elégedettek, hosszabbított edzőjével a Milan
Stefano Pioli szerződése 2023. június végéig szól. Vagy még tovább…

Bár a kapuba visszatért Maignan, így is több hiányzója volt a hazai csapatnak. Romagnoli fejesével így is összejött a vezetés, de még az első félidőben fordított a Sassuolo, a vezetést ráadásul Kjaer öngóljának köszönhette a vendégcsapat.

A 66. percben Berardi úgy beültette Romagnolit a hintába, hogy a milánói védő még el is esett.

Bár ezután a Milan vette át az irányítást, Romagnoli kiállítása mindent eldöntött, a Sassulo 3-1-re nyert. A vendégcsapat a sikere után is csak a tizenkettedik, míg a Milan a veresége ellenére is a második helyen áll.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!