GEORGE CHRISTOPHOROU / BELGA MAG / Belga via AFP
Nemzetközi foci sport

Felrohant a lelátóra a csapatorvos, hogy megmentse az ellenfél szurkoló életét

Saját közösségi oldalán mondott köszönetet az Anortoszisz Famaguszta labdarúgócsapata a rivális Gentnek, miután a belga csapat orvosa a csütörtöki kupamérkőzés után megmentette egy ciprusi szurkoló életét.

Kapcsolódó
Willi Orbán is koronavírusos lett
Gulácsi Péter mellett a lipcseiek másik válogatott játékosa is kidőlt.

A két csapat a Konferencia Liga B csoportjában csapott össze egymással, a mérkőzést a ciprusiak 1-0-ra megnyerték a már továbbjutott rivális ellen.

A lefújást követően a hazaiak egyik szurkolója rosszul lett, leállt a szíve, szerencséjére észlelte a bajt Jens De Decker, a Gent orvosa, aki habozás nélkül a lelátóra rohant, és megmentette a drukker életét.

Köszönet a genti orvoscsapatnak és Jens De Deckernek a sürgősségi ellátásért, amelyet szurkolónknak nyújtottak a meccs után

– írta a ciprusi klub, amely gratulált a belgáknak a csoportelsőséghez is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!