Nemzetközi foci bajnokok ligája

Rémület a Real BL-mecsén: a mellkasához kapott és földre rogyott a játékos

Sergei GAPON / AFP
Sergei GAPON / AFP

Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Sheriff Tiraspol otthonában a Real Madrid, amely így bebiztosította a továbbjutását a Bajnokok Ligája egyenes kiesés szakaszába. A spanyol klubnak ez eddig a BL mind 30 szezonjában sikerült, ami rekord.

Kapcsolódó
A Real Madrid folytatta egyedülálló sorozatát a BL-ben
Amióta BL a sorozat neve, mindig sikerült abszolválni a csoportkört.

A 77. percben ijesztő jelenet miatt állt a játék. Az oldalvonal mellett a hazaiak játékosa, Adama Traoré csatázott, majd amikor kiment a labda, a mali szélső előbb a mellkasához kapott, majd lerogyott a földre.

Az orvosi stáb egyből a segítségére sietett, majd kérdezgették a játékost, aki ezekre válaszolni tudott. Traorét végül lecserélték, eszméleténél volt, amikor az öltözőbe ment, de klubja egyelőre nem közölt semmit az állapotáról.

Kapcsolódó
A skót válogatott középpályás összeesett a meccs közben
Azonnal kórházba kellett szállítani.

Sajnos a közelmúltban megszaporodtak a hasonló esetek. Christian Eriksent, a dán válogatott játékosát az Európa-bajnokságon a pályán élesztették újra, míg nemrégiben Sergio Agüero, a Barcelona csatára feküdt le a pályára, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott – ő állítólag hamarosan be is jelenti, hogy felhagy a profi játékkal. A napokban az angol másodosztályú Sheffield skót válogatott játékosa, John Fleck esett össze mérkőzés közben – őt már hazaengedték a kórházból.

Olvasói sztorik