CARMEN JASPERSEN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Lemondott a fociedző, akit a hamis oltási igazolványa miatt jelentettek fel

A Werder Bremen Twitter-oldalán számolt be arról, hogy távozik Markus Anfang vezetőedző, valamint egyik segítője, Florian Junge.

A Bundesligától nyáron búcsúzó klub jelenleg a nyolcadik helyen áll a német másodosztáyban, és a legutóbbi meccsén idegenben verte a negyedik Nürnberget, vagyis nem a csapat teljesítménye miatt lép le Anfang.

A Werder közleményében azt írja, Anfang azért távozik, mert jelenleg ügyészségi vizsgálat folyik ellene, mivel hamis oltási igazolvánnyal rendelkezett.

A brémai ügyészség pénteken megerősítette, hogy a helyi egészségügyi hatóság feljelentést tett egy 47 éves férfi ellen a hamis oltási igazolványa miatt, akit a német lapok Anfangként azonosítottak.

Az edző azt nyilatkozta, hogy ez a helyzet a klub, a családja és önmaga számára is nagyon megterhelő, ezért is döntött úgy, hogy azonnali hatállyal lemond.

A Werder szombat este a Schalkét fogadja, a kispadon Anfang másik asszisztense, Danjiel Zenkovic dirigál majd.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!