Nemzetközi foci

Súlyos vádak a Real Madrid védőjével szemben

Oscar J. Barroso / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP
Oscar J. Barroso / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Egy francia újságíró azzal vádolja Ferland Mendyt, hogy előbb a péniszét mutogatta egy nőnek, akit aztán megütött és megrúgott. A Real Madrid 26 éves védője a Twitteren akadt ki azon, hogy a Manchester City szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolt játékosa, a jelenleg börtönben lévő Benjamin Mendyről szóló híreket sokszor az ő, vagy unokatestvére, a Chelsea-ben védő Édouard Mendy fotójával illusztrálják a lapok és szerinte ez nettó rasszizmus.

Kapcsolódó
Újabb vádak a City börtönben ülő világbajnoka ellen
Több rendbeli nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt vették őrizetbe. Egy liverpooli börtönben van, a bíróság nem engedi, hogy szabadlábon védekezzen.

Ezt a bejegyzést osztotta meg Romain Molina és azt fűzte hozzá, hogy „teljesen egyetértek veled, ez felháborító, mint amikor egy srác megüt és megrúg egy nőt, miután a farkát mutogatta neki”.

Molina korábban több korrupciós, valamint szexuális zaklatással és nemi erőszakkal kapcsolatos ügyet göngyölített fel. A Madrid Zone idézi is őt, azt mondja, az említett eset 2018-ban történt, amikor Mendy még a Lyon játékosa volt, és azt is megjegyezte, hogy a védőnek problémái vannak az alkohollal. A Twitter-oldalán egy jegyzőkönyvet is közzétett az esetről, de azon nem szerepel Mendy neve.

Ferland Mendy egyelőre nem reagált a vádra.

Olvasói sztorik