Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images
Nemzetközi foci sport

A hollandok szövetségi kapitánya telefonon keresztül irányítja csapatát a vb-selejtezőn

Louis van Gaal holland szövetségi kapitány a tervekkel ellentétben a lelátóról irányítja majd a csapatát a Norvégia elleni világbajnoki selejtezőn.

Eredetileg úgy volt, hogy a 70 éves edző kerekesszékből dirigál majd, de végül inkább mégis az egyik páholyban foglal majd helyet. A mérkőzés szünetében, valamint a találkozó előtt a csapatával lehet, ezután viszont telefonos kapcsolaton keresztül tartja majd a kapcsolatot Danny Blinddel és Henk Fraserrel, vagyis a szakmai stáb tagjaival.

Kapcsolódó
Van Gaal kerekesszékből dirigálhatja csapatát a vb-ről döntő meccsen
Kerékpárral amortizálta le magát a hollandok szövetségi kapitánya.

A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött, 20.45 órától sorra kerülő mérkőzésen a hollandoknak egy döntetlen is elég, hogy kijussanak a Katarban egy év múlva kezdődő világbajnokságra, vereség esetén viszont a pótselejtezős helyük is veszélybe kerül.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!