Nemzetközi foci sport

A nap legszebb gólját nem sztárjátékos lőtte vb-selejtezőn, de élményszámba ment

Alighanem a csütörtöki játéknap legszebb találatát szerezte Gerson Rodrigues, a luxemburgi válogatott futballistája. Az Azerbajdzsán-Luxemburg világbajnoki selejtezőn ugyanis egy felpattanó labdát 12 méterről ollózott a kapuba.

Ezzel a góllal szereztek vezetést a vendégek, de az igazsághoz tartozik, hogy Tellur Mutallimov kiállítása miatt már a 21. percben emberelőnybe került Luxemburg. A Sheriff Tiraspol BL-csodáiban nagy részt vállaló Sebastien Thill is betalált és bár a hajrában szépítettek az azeriek, Rodrigues a 91. percben lezárta a meccset.

Eredmények – világbajnoki selejtezők

   A csoport:
Azerbajdzsán-Luxemburg 1-3 (0-0)
gól: Szalahli (83.), illetve Rodrigues (67., 91.), Thill (78.)

    B csoport:
Georgia-Svédország 2-0 (0-0)
gól: Kvarachelia (61., 77.)

    H csoport:
Oroszország-Ciprus 6-0 (1-0)
gól: Jerohin (4., 87.), Szmolov (55.), Mosztovoj (56.), Szutormin (62.), Zabolotnyij (82.)

    J csoport:
Örményország – Észak-Macedónia 0-5 (0-2)
gól: Trajkovski (22.), Bardhi (36., 66., 90., utóbbi kettőt 11-esből), Ristovski (79.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!