Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

Dárdai elárulta, mit szeretne látni karácsonyig

Dárdai Pál, a német élvonalban szereplő Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője a Bayer Leverkusen ellen nyújtott teljesítményt szeretné látni karácsonyig, írta az MTI.

Kapcsolódó
A Hertha a 90. percben bukta a győzelmet a Fradi EL-ellenfelével szemben
A Leverkusenben két 16 éves játékos is bemutatkozott a meccsen.

Az 1-1-es döntetlenre végződött vasárnapi találkozón a berliniek a 90. percben kapott góllal estek el a három ponttól.

A pozitívumokat kell tovább vinnünk magunkkal, elsősorban a 15-8-as kapura lövési mutatóra gondolok

– mondta a magyar szakember.

A 45 éves tréner egy héttel korábban, a Hoffenheimtől elszenvedett vereség után úgy fogalmazott, csapatának nincs szerencséje. Bár szerinte a szerencsével ezúttal is hadilábon álltak, de legalább sikerült kiküszöbölniük a helyezkedési hibákat.

Dárdai ugyanakkor bosszankodott is, elsősorban az elszalasztott gólhelyzetek és az emberfölényes szituációk kihasználatlansága miatt. Kiemelte, hogy egyre több ilyen szituáció van, nem úgy, mint a szezon kezdetén, amikor kevés helyzetük adódott.

A Hertha 11 forduló után négy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel a 13. a Bundesliga tabelláján.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!