Guido Kirchner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Nemzetközi foci sport

„Könnyen adtuk a bőrünket” – Dárdai szerint el kell fogadni a Hertha újabb vereségét

Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC 2-0-ra kikapott a Hoffenheim vendégeként a német labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A hazaiak már az első félidőben beállították a végeredményt, ráadásul a meccs utolsó negyedórájában a fővárosiak emberhátrányban futballoztak.

Túl könnyen adtuk a bőrünket. 2-0-s vereséggel utazunk haza, és ezt most el kell fogadnunk. Az első félidőben túl sokat engedtünk, úgyhogy teljesen megérdemelten nyert a Hoffenheim

idézi az Eurosport Dárdai Pált.

Kapcsolódó

Pedig a Hertha BSC kezdett formába lendülni, az ezt megelőző két bajnokiját ugyanis megnyerte a csapat. A Hoffenheim a győzelmének köszönhetően megelőzte berlini riválisát a tabellán, Dárdaiék pedig jelenleg a tizenegyedik helyen állnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!