Nemzetközi foci sport

Petárdát dobtak egy focistához, lefújta a bíró a meccset

Régóta elhúzódó vita már, hogy betiltsák-e a pirotechnikai eszközöket a focipályáknál és Angliában egy incidens újra a tiltást sürgetők kerültek többségbe. A félamatőr ligában játszó Hashtag United játékosát, Matas Skrnát ugyanis eltalálta valaki egy pályára hajított petárdával, így a bíró azonnal lefújta a mérkőzést.

A klub vezetői szerint nem lett maradandó sérülése Skrnának, aki egyébként korábban be is talált a Concord Rangers ellen

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!