GLYN KIRK / AFP
Nemzetközi foci sport

Májátültetésre vár a korábbi angol válogatott futballista

Súlyos autoimmun májbetegségben szenved az angolok egykori 33-szoros válogatott középpályása, Kieron Dyer, aki jelenleg az Ipswich Town U23-as csapatát irányítja.

A klub vasárnap hivatalosan is megerősítette, hogy a 42 éves szakember szerda óta kórházban van, ahol egy ritka, primer sclerotizáló cholangitis (PSC) nevű betegséget diagnosztizáltak nála és májátültetésre szorul.

Dyer egy televíziós showműsor, a katonai kiképzésről szóló „SAS: Who Dares Wins” egyik játékosa lett volna a harmadik évadban, amikor rosszul lett.

Kieron az elmúlt néhány évben kezelte a májproblémákat, de most transzplantációra van szüksége

– áll az Ipswich közleményében.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!