Nemzetközi foci

Durván leütközték, majd kiállították James Rodríguezt

Furcsa körülmények között állították ki James Rodríguezt, a katari al-Rajjan kolumbiai labdarúgóját azt követően, hogy csapata szombati bajnokiján durván leütközték.

Kapcsolódó
Májátültetésre vár a korábbi angol válogatott futballista
Kieron Dyer egy televíziós showműsorban lett rosszul.

Az MTI beszámolójaszerint James az ellenfél tizenhatos vonalánál egy kipattanót akar megjátszani, de az al-Arabi egyik, nagy lendülettel érkező játékosa tompítás nélkül beleszáll.

Mindkét futballista a földre került, miközben a csapattársak heves szóváltásba bocsátkoztak és egymást lökdösték. A közelben lévő játékvezető azonnal megítélte a szabadrúgást a vendégcsapat javára, majd miután helyreállt a rend a pályán, a 99. percben sárga lapot mutatott fel a magát addigra nagyjából rendbe szedő, a miatta kialakult kakaskodásból kimaradó dél-amerikai középpályásnak.

A 30 éves James Rodríguez ezt követően dühbe gurult, és kérdőre vonta a játékvezetőt. Több csapattársa együttes erővel tudta csak lefogni, illetve biztonságos távolságban tartani a bírótól, aki így reklamálás miatt újabb sárga lapos figyelmeztetésben részesítette, majd kiállította.

A találkozót az al-Rajjan 2-1-re elveszítette, a végeredmény már a 69. percre kialakult.

A Real Madrid és a Bayern München korábbi játékosának, a 2014-es világbajnokság egyik sztárjának, gólkirályának ez volt a harmadik meccse katari klubjában, amelyhez egy hónapja igazolt az Evertontól.

Olvasói sztorik