Marco BERTORELLO / AFP
Nemzetközi foci sport

Amikor édes a bosszú: a nemrég elküldött edző csapata verte meg a Juventust

Egymást követő második bajnokiját veszítette el a Juventus a Serie A-ban és így csak a kilencedik helyen áll a bajnokságban. Ezúttal a Hellas Verona othonában bukott el a torinói csapat, az Atlético Madrid vezetőedzőjének, Diego Simeonénak a fia, Giovanni duplázott a 2-1-es siker alkalmával. McKennie már csak a 80. percebn tudott szépíteni.

Kapcsolódó
Az edzőváltás után, Dzsudzsák nélkül egy döntetlenre futotta a Lokitól
A győzelmek továbbra is elkerülik a csapatot. Dzsudzsák Balázs végig padozott.

Érdekesség, de a Veronának az az Igor Tudor az edzője, aki korábban kilenc éven át volt a Juve játékosa, majd egy szezonon át volt Andrea Pirlo segítője a szakmai stábban. Amikor Pirlót menesztették, akkor Tudort is elküldték, aki szeptemberben lett vezetőedző mostani csapatánál.

A Hellas egyébként a győzelmével pontszámban beért a Juventust a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!