Marco BERTORELLO / AFP
Nemzetközi foci sport

Aláírt a Serie A legértékesebb játékosa

Lautaro Martínez 2026-ig meghosszabbította szerződését az Internazionale labdarúgócsapatánál.

Nagyon boldog vagyok a klubnál, ezért örülök, hogy még hosszú ideig segíthetem

– fogalmazott az argentin csatár a kék-feketék honlapján.

Kapcsolódó
Az év gólját ollózták, de ehhez kellett egy bénázó kapus is
Dairon Asprilla tökéletesen ismerte fel a kínálkozó lehetőséget.

A 24 éves Lautaro Martínez 2018-ban az argentin Racingtól 25 millió euró ellenében érkezett a milánóiakhoz. Az Internazionale színeiben azóta 144 mérkőzésen 54-szer talált a kapuba, így nagy érdemei vannak abban, hogy a klub idén 11 év után ismét bajnok lett a Serie A-ban.

A Transfermarkt jelenleg 80 millió euróra lövi be az értékét, amivel az első helyen áll a Serie A-ban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!