Nemzetközi foci

Köztéri verekedés miatt hallgatta ki a rendőrség az Ajax focistáját

ANP Sport via Getty Images
ANP Sport via Getty Images

A rendőrség vizsgálatot indított az Ajax focistája, Zakaria Labyaddal kapcsolatban, aki összeverekedett egy munkással.

A Telegraaf beszámolója szerint a 2020 július ötödikei összetűzést az okozta, hogy a futballista nem volt megelégedve a villája vakolásával, ezért a megegyezéshez képest kevesebb pénzt adott. A vakoló több ízben is megpróbálta behajtani a hiányzó összeget a focistán, egyik éjjel pedig annyira fenyegetve érezte magát Labyad, hogy felkapta a porral oltóját és azzal jelent meg az ajtót döngető férfi előtt.

Innentől megoszlanak a vélemények, a vakoló munkás szerint őt fenyegették Labyadék, míg az Ajax játékosa azt mondta a bíróságon, hogy őt fenyegette meg a munkás. Mire a rendőrök kiértek a helyszínre, elszabadultak az indulatok és több sérült tárgyat is lefoglaltak, ami a dulakodásban ment tönkre.

Ami mindenképp gyanús körülmény, hogy a biztonsági kamera felvételeit elveszítette a végrehajtó és ennek senki sem ismeri az okát. A rendőrség azonban hozzájutott az utcán található kamerák felvételeihez. Az Ajax egyelőre nem adott ki semmilyen nyilatkozatot az ügyről, mert a végeredményt várja a klub.

Olvasói sztorik