Nemzetközi foci

José Mourinho kidühöngte magát a győzelmén, aztán kajálós poszttal ünnepelt

Enrico Locci/Getty Images
Enrico Locci/Getty Images

Az AS Roma szerdán hátrányból felállva nyert a Cagliari ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.

Kapcsolódó
Rangadók napja a Serie A-ban: két meccs, két gól, három kiállított edző
Giovanni Simeone bezzeg nem spórolt a gólokkal, négyet szerzett a Lazio ellen.

Nem született gól az első 45 percben, majd térfélcsere után egy védelmi megingásból szerzett gólt a hazai csapat. A 70. percben azonban sikerült egyenlíteni egy szöglet utáni fejesből, nyolc percre rá pedig jött a győztes gól. Manuel Pellegrini szenzációs szabadrúgással nyerte meg a meccset csapatának.

A mérkőzésen nem ülhetett le a kispadra a piros lapja miatt eltiltott José Mourinho, de ha valaki azt hiszi, hogy a lelátón extázisban volt a győzelem miatt, az téved. Épp ellenkezőleg, a kamera pont elkapta, hogy valamit nagyon szentségel.

Egy győzelmet azért illik megünnepelni és mivel Mourinho az eltiltás miatt az öltözőbe sem mehetett be, ezért Instagramon osztott meg magáról egy fotót, amin egy stadion melletti üzletben vett ebédjét majszolja még a meccs előtt.

Vége a meccsnek. Három pont. Jó kaja (nem mehettem be az öltözőbe) és egy újabb kölyök

– írta a képhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés

Az újabb kölyök egyébként Ohene Gyan Felix, aki élete első Serie A-meccsén vett részt. Az esti mérkőzéseken az Inter is nyert 2-0-ra az Empoli ellen, az Atalanta 3-1-re verte a Sampdoriát, míg a Lazio 1-0-ra győzte le a Fiorentinát.

Olvasói sztorik