Nemzetközi foci bajnokok ligája

Azon pörögnek a United drukkerei, hogyan reagált egy játékos Ronaldo győztes góljánál

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

Látványos feltámadást produkált a Bajnokok Ligájában a Manchester United, amely kétgólos hátrányból fordítva győzte le az Atalantát, versenyben maradva ezzel a továbbjutásért. Az Old Traffordon a lelátó valósággal felrobbant Cristiano Ronaldo fejesét követően, az egyik kamera pedig elcsípte, ahogyan a manchesteri játékosok is felugranak a helyükről örömükben. 

Kapcsolódó
Öt gól is esett Manchesterben, de a legtanáribb megoldás egy szerelés volt
Merih Demiral többméteres hátrányból érte utol Rashfordot.

Aztán a drukkerek észrevették Donny van de Beek reakcióját. 

Miközben a többiek a kezüket a magasba emelve, vagy épp az öklüket rázva ünnepeltek, addig a holland középpályás visszafogottan tapsikolt. A szurkolók többsége szerint egy kicsit jobban is megerőltethette volna magát, mégiscsak egy fontos győzelem volt ez a Unitednek. 

Van de Beek helyzete elég érdekes, ebben a szezonban ugyanis mindössze három meccsen lépett pályára, amúgy többnyire a padon ücsörög. Fel is röppentek már hírek, hogy vinné őt az Everton, vagy visszatérhet az Ajaxhoz, de előbbit Ole Gunnar Solskjaer cáfolta, utóbbit pedig az átigazolási hírekben eléggé járatos Fabrizio Romano. Utóbbi viszont a friss tweetjében megjegyzi, elég nagy a realitása annak, hogy az Amszterdamból 39 millió euróért leigazolt középpályás januárban elhagyja a Unitedet. 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik