Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ötször szólalt meg hajnalban az Atalanta szállodájának tűzjelzője

Marco Luzzani/Getty Images
Marco Luzzani/Getty Images

Rettenetes éjszakán lehet túl az Atalanta, miután a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-meccsnap hajnalán ötször szólalt meg a tűzjelző.

A szerdai találkozó reggelén a manchesteri, ötcsillagos Radisson Hotel ötször is felriasztotta álmából a vendégeit. Erről az egyik vendég is közzétett egy bejegyzést, a hölgy szerint 04:51-kor, pontban ötkor, 05:36-kor és 06:11-kor szólalt meg a tűzjelző, később 6:31-gyel és 7:11-gyel egészítette ki a listát.

Ruszlan Malinovszkij felesége az Instagram-történetében is úgy fogalmazott, hogy nem lehet véletlen ez az öt riasztás éppen a BL-meccs napján.

Ötször szólalt meg a tűzjelző, mióta megjöttünk. Teljes erővel. Gondoljátok véletlen? Szerintem nem. Micsoda fogadtatás a helyiektől. Remélem, a szurkolóink biztatják majd a játékosokat, aztán ki tudja, talán ugyanez történik majd egy olasz hotelben is

– írta Rokszana Malinovszkij.

Nagy tétje van egyébként a szerda esti mérkőzésnek, mivel az F csoportban mindegyik csapat három ponton belül van: az Atalanta négy ponttal vezet, mögötte a Young Boysnak és a Manchester Unitednek 3-3 van, míg a Villarreal egy pontot gyűjtött.

Olvasói sztorik