Nemzetközi foci bajnokok ligája

„Nem vagyok olyan idióta, mint te” – Klopp kiakadt egy újságíróra

Burak Akbulut / Anadolu Agency via AFP
Burak Akbulut / Anadolu Agency via AFP

Nagy mérkőzést vívott egymással az Atlético Madrid és a Liverpool a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A keddi, spanyolországi mérkőzésen az angolok gyorsan kétgólos előnyhöz jutottak, ezt a szünetig Antoine Griezmann azonban kiegyenlítette.

Kapcsolódó
Antoine Griezmann rúgott két gólt a Liverpoolnak, aztán kapott egy piros lapot
Az idény egyik legizgalmasabb meccsét játszotta a Liverpool Madridban.

Azután a világbajnok csatár a második félidő elején piros lapot kapott, végül a 78. percben Mohamed Szalah tizenegyesből megszerezte a Liverpool győztes gólját (2-3).

A hajrában még a videobíró visszavont egy Atlético-büntetőt, sokan ennek tulajdonították, hogy Diego Simeone edző a lefújás után azonnal az öltözőbe ment és nem fogott kezet Jürgen Kloppal.

Kapcsolódó
Lionel Messi lemondott a mesterhármasról, a Liverpool a szezon meccsén nyert Madridban
Az Inter megtörte a Sheriff Tiraspol sorozatát, míg a Real Madrid kitömte a szemtelenkedő ukrán ellenfelét. A nap meglepetését mégis az Ajax okozta.

Az argentinnak ez a szokása, nincs ebben semmi sportszerűtlen, ezt Simeone is elismerte, aki azt mondta, nem szereti a meccs utáni kézfogásokat, mert ott mindig van valaki, aki elégedetlen az eredménnyel. De ha utána bármikor találkozik Kloppal, azonnal gratulál neki.

Az újságírók azonban nem hagyták annyiban a dolgot, egyikük volt olyan bátor, hogy rákérdezett a német menedzsernél az esetre. Nem kellett volna…

A sajtótájékoztatón ugyanis azt mondta: „Nagyon dühösnek láttuk a mérkőzés végén. Nem tudom, mi volt az oka, mert feltételezem, hogy az eredmény miatt boldognak kellene lennie.”

Klopp visszakérdezett, miért is tűnik mérgesnek, mire az újságíró hozzátette, hogy az elmaradt kézfogás miatt.

Ugyan már, nem vagyok olyan idióta, mint te a kérdéseddel.

Egyáltalán nem haragudtam. Abban a pillanatban meg tudtam érteni, hogy beszaladt. Ő is, én is érzelmes emberek vagyunk, te viszont nem vagy túl kedves, hogy ebből sztorit akarsz csinálni. Azt mondtad, dühös vagyok. Mikor voltam mérges? Most vagyok az a kérdésed miatt” –

Olvasói sztorik