OLI SCARFF / AFP
Nemzetközi foci sport

Gólt lőtt minden szeptemberi meccsén, de Cristiano Ronaldo elvitte előle a hónap játékosa díjat

Mohamed Szalah álomszerűen kezdte a szezont, a Liverpool egyiptomi támadója a klubjában kilenc meccsen kilenc gólt szerzett, mellette pedig kiosztott három gólpasszt is – legutóbb a Manchester City elleni rangadón lőtt álomgólt. Szalah mind a három szeptemberi Premier League-mérkőzésén eredményes volt, amelyen pályára lépett.

Mégsem ő lett a hónap játékosa, hanem a Manchester Unitedhez visszatérő Cristiano Ronaldo.

A portugál támadó is három gólt szerzett, a Newcastle elleni duplával tért vissza, majd betalált a West Ham United ellen is, az Aston Villa elleni vereség alkalmával ugyanakkor, ahogyan a csapata, úgy ő maga sem tudta bevenni az ellenfél kapuját. Szalah egyébként hat góllal vezet a bajnokságban, holtversenyben Jamie Vardyval.

Kapcsolódó
Eszeveszett izgalmak, elmaradt kiállítás és álomgól a Liverpool-City rangadón
Nem bírt egymással a két topcsapat a Premier League-ben.

Elég szorosan alakul eddig a szezon a Premier League-ben. A 16 pontos Chelsea áll az élen, mögötte egy ponttal elmaradva a Liverpool következik, majd a Manchester City, Manchester United, Everton, Brighton négyes 14-14 egységgel.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!