Nemzetközi foci sport

Vitába szállt Dárdaival, le kellett fogni a Hertha csatárát az edzésen

Nem akármilyen közjáték zavarta meg a Hertha labdarúgócsapatának edzését: az egymás közötti játék során Kevin Prince-Boateng a szokásosnál hevesebben reagált a meccset vezető Dárdai Pál sípszavára.

Kapcsolódó
Egyre többen fertőződnek meg koronavírussal az albán válogatottnál
Olyan stábtag is akad, aki belehalt a vírusba.

A berlinieknél lehet feszültség, hiszen a csapat nem szerepel eddig a legfényesebben: hét forduló alatt két győzelem és öt vereség a mérlege.

A Csakfoci.hu szúrta ki a SportBild beszámolóját az esetről, amikor a nyáron szerződtetett ghánai Kevin-Prince Boateng (aki 2005 és 2007 között még együtt futballozott Dárdaival a Herthában) azon akadt ki edzőjére, hogy a magyar szakember les miatt nem adta meg egy gólját.

Dárdai hiába rendelt el szünetet az incidens miatt, Boateng nem hagyta abba felháborodását.

  • Boateng: – Na mi van, a rossz döntéseket nem vitatjuk meg? Te megengedsz mindent?
  • Dárdai: – Én vagyok a bíró, miért vitatkozol velem?
  • B: – Akkor fújj nekünk!
  • D: – Nem fújok nektek.
  • B: – Persze, persze. Ha mindig csöndben maradunk, akkor ne is fújj nekünk!
  • D: – Ez volt a második alkalom már, hogy lesen voltál, nem tehetem azt, hogy nem fújok. Ilyen egyszerű ez!
  • B: – Ez nem ilyen egyszerű…
  • D: De igen, az!
  • B: – Ha mindig csöndben maradunk, akkor persze, hogy ellenünk fújsz!

Itt lépett közbe Davie Selke, aki lefogta és arrébb terelte csapattársát, miközben Dárdai értetlenül tárta szét a karjait.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!