Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ronaldo győztes gólja utáni üzenete mindent elárul róla

Anthony Devlin / AFP
Anthony Devlin / AFP

Cristiano Ronaldo ellopta a show-t a Manchester United legutóbbi Bajnokok Ligája-mérkőzésén. Az angol csapat nem játszott jól, mégis 2-1-re legyőzte a Villarrealt, a portugál támadó a 95. percben szerezte meg a győztes gólt – nem először döntött már el BL-meccset az utolsó utáni pillanatban.

Kapcsolódó
Ha hosszabbításban várod a győztes gólt a BL-ben, Cristiano Ronaldo az embered
Ole Gunnar Solskjaer is tudna mesélni egy utolsó pillanatban lőtt fontos gólról, de Ronaldo már nem először csinálta meg.

A BT Sportson a United korábbi játékosa, Rio Ferdinand volt az egyik szakértő, és amikor a találkozót elemezték, arról beszélt, hogy a szenvedős pillanatokban lép elő mindig Ronaldo. Aztán megosztotta, hogy a támadó üzent is neki a meccse után.

Nem játszottam jól, de tudtam, hogy gólt szerzek. Hogy lesz rá lehetőségem és be is találok

idézte Ferdinand Ronaldo szavait.

A portugál eddig 136-szor volt eredményes a Bajnokok Ligájában. Lionel Messi a második 121-gyel, míg a 77 gólos Robert Lewandowski a harmadik a sorban.

Nagyon kellett ez a győzelem a Manchester Unitednek, amely vereséggel kezdte a sorozatot, a Young Boystól kapott ki. A csoportot jelenleg az Atalanta vezeti négy ponttal, mögötte a svájci és az angol csapat áll 3-3 pontot gyűjtve eddig, míg a Villarrealnak eddig csak egy döntetlenje és egy veresége volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik