Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ha hosszabbításban várod a győztes gólt a BL-ben, Cristiano Ronaldo az embered

David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images
David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

A Manchester United hátrányba került a Villarreal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szerdán, de Alex Telles és Cristiano Ronaldo góljaival mégis fordítani tudott.

Kapcsolódó
A Real Madrid után a Barcelona is csődöt mondott a Bajnokok Ligájában, Cristiano Ronaldo győztes gólt lőtt
A Bayern München egy ötöst gurított, a Salzburg újra gyakorolhatta a tizenegyeseket, de a nap nyertese egyértelműen Ronaldo.

A portugál klasszis találata felidézte azokat az időket, amikor Sir Alex Ferguson volt a csapat edzője és a hosszabbítás végén jött a slusszpoén. Ronaldo pedig ennek a Fergie-time-nak a mestere, mivel már harmadik alkalommal döntött el BL-meccset az utolsó pillanatokban. Nála többször senkinek sem sikerült, Sergio Agüero szintén háromig jutott.

Ráadásul a Villarreal elleni győztes találat az MU történetének legkésőbb szerzett győztes gólja a Bajnokok Ligájában. Korábban éppen a jelenlegi edző, Ole Gunnar Solskjaer 1999-ben szerzett találata volt a Bayern München elleni döntőben.

Akkor 92 perc és 14 másodperc kellett a gólhoz, szerdán viszont 94 perc és 17 másodperc, de Solksjaer biztos nem bánja, hogy így alakult.

Olvasói sztorik