Nemzetközi foci bajnokok ligája

Messi újra a társakkal készült a BL szuperrangadója előtt

Alain JOCARD / AFP
Alain JOCARD / AFP

Lionel Messi, a Paris Saint-Germain argentin labdarúgója fájdalommentesen és a társaival együtt edzett csapata soron következő mérkőzése előtt egy nappal.

A francia klub a hétfői edzés első 15 percét élőben közvetítette a honlapján. A bemelegítés során, majd azt követően, a kisebb csoportokban végzett labdás gyakorlatoknál a hatszoros aranylabdás támadó jó hangulatban dolgozott, mozgásán pedig nyoma sem volt annak a kisebb sérülésnek – csontzúzódással bajlódott –, amely miatt a PSG legutóbbi két találkozóján nem állhatott Mauricio Pochettino vezetőedző rendelkezésére.

A legutóbb, amikor játszott a Lyon ellen, akkor edzője lecserélte őt, amit Messi szemmel láthatóan nem vett jó néven.

Kapcsolódó
Pochettino Messi lecseréléséről: Egy edzőnek döntéseket kell hozni, és a csapat érdekeit nézni
Azt is elárulta a PSG edzője, mi hangzott el köztük Messi lecserélése után.

Messi nélkül a PSG a Metz (2-0) és a Montpellier (2-0) ellen is nyert a bajnokságban, kedden pedig a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában a legutóbbi idényben döntős, angol bajnok Manchester Cityt fogadja.

A 34 éves Messi nyáron lejárt szerződésű játékosként került a PSG-hez, amelynek így nem kellett fizetnie érte a Barcelonának. Új csapatában eddig háromszor lépett pályára, összesen 180 percet játszott, gólt még nem szerzett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik