Nemzetközi foci

Őrjöngve és szitkozódva hagyta el a pályát a Juve edzője a botlás után

Isabella BONOTTO / AFP
Isabella BONOTTO / AFP

60 éve nem kezdte olyan rosszul a bajnoki szezont a Juventus, mint most: a torinói csapat nyeretlen maradt az első négy bajnokiján, ráadásul csak két pontot szerzett, így a 18. helyen áll jelenleg a Serie A-ban. Legutóbb az AC Milan ellen sokáig nem nézett ki rosszul a csapat, vezetett is, de egy szöglet utáni fejessel pontot mentettek a milánóiak.

A Juve vezetőedzője, a csapathoz a nyáron visszatérő Massimiliano Allegri pedig feldúltan, káromkodva vonult be az öltözőbe, ahogy azt a lelátóról levideózták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Notizie Bianconere ⚪⚫ (@notiziebianconere) által megosztott bejegyzés

Olasz lapok szerint a szitkozódást ahhoz a megjegyzéshez fűzte hozzá, hogy „a Juventusban játszotok”. Később a sajtótájékoztatón is arról beszélt, hogy dühös, mert sokáig jól működött a csapata, vezetett is, aztán ahelyett, hogy eldöntötték volna a meccset, majdnem elveszítették.

Ha továbbra is ilyen a hozzáállásunk, biztosan nem leszünk bajnokok

füstölgött az olasz edző.

Kapcsolódó
Már nem hibátlan a Milan, 60 éve nem kezdett ilyen gyengén a Juventus
A Juve történetében negyedszer fordul elő, hogy négy forduló után is győzelem nélkül áll a Serie A-ban.

A Juventus a napokban sokat javíthat a helyzetén, ugyanis a hozzá hasonlóan botladozó Speziával és Sampdoriával játszik, majd a jövő hét a rangadóké lesz: előbb a Bajnokok Ligájában a Chelsea-val, majd a bajnokságban a Torinóval találkozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik