Peter Lous/BSR Agency/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Kitiltották a stadionból a kisfiút, aki pályára rohant Depay-jal szelfizni

A holland válogatott szombaton 4-0-ra győzte le a montenegrói csapatot világbajnoki selejtezőn, de a hírekbe főleg az a 13 éves fiú került be, aki fogta magát és beszaladt a pályára, hogy Memphis Depay-jal készítsen egy képet magáról.

Az Amin nevű srácot meg sem próbálta elkapni senki, simán berohant, lőtt egy képet és visszaszaladt a helyére. A holland szövetség (KNVB) azonban nem volt vele ilyen elnéző. Az RTL Nieuws beszámolója szerint Amin családja levelet kapott a KNVB-től, miszerint

a protokollnak megfelelően a pályára rohanó fiú öt évre ki van tiltva a stadionból. A portál ugyanakkor kiemelte, hogy a szabályzat szerint 15 hónapra mérsékelhető később a büntetés.

Egy televíziós műsorban egyébként vendég volt a szelfiző srác és a szülei is, akik nagyon szabadkoztak, mert nem azért vitték ki a gyereküket a meccsre, hogy szabályt szegjen.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!