Nick Potts/PA Images via Getty Images
Nemzetközi foci sport

„Az Inter kihúzott a szarból, de menni akartam, mert a Chelsea hívott”

A 2021-es nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb híre volt, hogy a Chelsea szerződtette Romelu Lukakut 115 millió euróért az Internazionalétól.

Kapcsolódó
Brutális összegért vette meg újra Romelu Lukakut a Chelsea
Csak Jack Grealish-ért fizetett többet brit klub.

A belga támadó korábban játszott már a klubban, ezért kialakult már kötődése a londoniakhoz. Szombaton arra is fény derült, hogy ez nagy szerepet játszott abban, hogy visszatért a Stamford Bridge-re, ugyanis egy interjúban elárulta, maga ment a vezetőedzőhöz a kéréssel, hogy engedjék el.

Amikor a Chelsea a harmadik ajánlatát is megtette, tudtam, hogy komolyan gondolják és az én gondolataim már nem Milánón jártak. A Chelsea 110 milliót és Zappacostát ajánlotta, de az Inter nemet mondott. Azt mondtam Inzaghinak, hogy az Inter ugyan kihúzott a szarból, de el akarok menni csak azért, mert a Chelsea hív

– mondta belga HLN tv-csatornának Lukaku.

Ezután Simone Inzaghi vezetőedző belátta, nincs értelme akarata ellenére megtartani a támadót és létrejött a sporttörténelmi transzfer: Lukakunál senkiért sem fizettek több pénzt olyan játékosért, aki a Serie A-ból igazolt el.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!