LLUIS GENE / AFP
Nemzetközi foci sport

Megvan, kié lett Lionel Messi mezszáma a Barcánál

Lionel Messi távozása után felszabadult a 10-es mez a Barcelonánál, amelyet Ansu Fati kapott meg.

Vagyis egy újabb saját nevelésű játékos, hiszen a 18 éves, hosszú sérülése után a visszatérésére készülő Fati is a La Masia-akadémia növendéke, akárcsak Messi.

Mivel Antoine Griezmannt a Barcelona lepasszolta az Atléticónak, így a 7-es mez is szabaddá vált, ezt egy másik francia légiós, Ousmane Dembélé kaparintotta meg.

Az idei mezszámok a Barcelonánál:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!