Nemzetközi foci

Ronaldo nélkül is rekordot döntött a Manchester United

OLI SCARFF / AFP
OLI SCARFF / AFP

A Manchester United 1-0-ra győzött Wolverhamptonban a labdarúgó Premier League harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján.

A találkozó egyetlen gólját Mason Greenwood szerezte, a hazaiak továbbra is pont nélkül állnak a tabellán. A visszatérő Cristiano Ronaldo még kihagyta a mérkőzést.

Kapcsolódó
Hogyan került Ronaldo a Unitedhez?
Sokáig a Manchester City tűnt biztos befutónak, de aztán korábbi csapata nyerte meg a portugál játékosért zajló különversenyt.

A Manchester United megjavította a ligarekordot azzal, hogy sorozatban 28. idegenbeli meccsén maradt veretlen. Ezek közül 18-at megnyert, tízszer pedig döntetlent ért el. Az MU az Arsenal csúcsát döntötte meg, amely 2003 áprilisa és 2004 szeptembere között 27 veretlen meccset produkált az élvonalban.

A Tottenham megőrizte százszázaléks mérlegét. Az éllovas londoniak a dél-koreai Szon Hjung Min góljával 1-0-ra verték az újonc Watfordot. Érdekes, hogy a francia Moussa Sissoko szombaton igazolt a Tottenhamtől éppen a Watfordhoz, és vasárnap már új csapatában lépett pályára a régi ellen. A klubcsere olyan gyorsan ment végbe, hogy Tottenham műsorfüzetében még a hazaiaknál szerepelt a neve.

Premier League, 3. forduló

Wolverhampton Wanderers-Manchester United 0-1 (0-0)

Tottenham Hotspur-Watford 1-0 (1-0)

Burnley-Leeds United 1-1 (0-0)

Olvasói sztorik