Nemzetközi foci

Máris igazolt egy támadót a Juventus

FRED TANNEAU / AFP
FRED TANNEAU / AFP

Visszatér a Juventus Moise Kean, számolt be róla több oldal is. A 21 éves támadó az Evertontól érkezik kölcsönben, az olasz csapatnak pedig opciója lesz a végleges megvásárlására. Az átigazolási ügyekben bennfentes Fabrizio Romano értesülései szerint nagyjából 20 millió eurójába kerülhet majd a játékos a Juvénak.

A kilencszeres olasz válogatott Keane már utánpótlásban is játszott a Juventusnál, az első csapatban azonban mindössze 21 mérkőzés jutott neki (ezeken szerzett nyolc gólt), 2019-ben igazolta le az Everton, ahol 39 meccsen négy találat a mérlege. Az előző szezont a PSG-nél töltötte kölcsönben, ott elkapta a fonalat, 41 találkozón 17-szer volt eredményes.

Kapcsolódó
Hogyan került Ronaldo a Unitedhez?
Sokáig a Manchester City tűnt biztos befutónak, de aztán korábbi csapata nyerte meg a portugál játékosért zajló különversenyt.

A Juventus egy napja hagyta el Cristiano Ronaldo, aki a Manchester Unitedhez igazolt. Onnantól kezdve, hogy egyértelművé vált a portugál távozása már képbe került Keane. Felmerült pletyka szinten Eden Hazard és Pierre-Emerick Aubameyang neve is a sajtóban, de a Juventus egyikük klubját sem kereste meg.

Olvasói sztorik