Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Nemzetközi foci sport

A csapatáról kérdezték, Mourinho válasza mindent vitt

A Sky Italiának nyilatkozott José Mourinho, aki a nyáron vette át az AS Roma irányítását. A portugál edzőt megkérdezték, elégedett-e a rendelkezésére álló kerettel.

Tud olyan edzőt, aki elégedett a keretével? Pochettino talán

– felelte mosolyogva Mourinho.

Ezzel a Paris Saint-Germain vezetőedzőjére, Mauricio Pochettinóra célzott, aki az amúgy is sztárokból álló csapatába ezen a nyáron megkapta Lionel Messit, Sergio Ramost, Gianluigi Donnarummát, Achraf Hakimit és Georginio Wijnaldumot. Többek közt. Más kérdés, hogy lehet Kylian Mbappétől lehet megválik a klub, a játékos menne, a Real Madrid leigazolná, úgyhogy még várhatóak fejlemények az ügyben.

Kapcsolódó
Kylian Mbappé menni akar, a PSG pedig nem tartja vissza
Az árát viszont megkérik. A Real Madrid valóban tett ajánlatot, de azt visszautasították a franciák.

José Mourinho közben győzelemmel kezdett az AS Románál, a Fiorentinát verte a csapata 3-1-re az első fordulóban. Ezzel a portugál rekordot döntött: ő érte el leggyorsabban az 50 győzelmet az angol, a spanyol és most az olasz bajnokságban is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!