Nemzetközi foci sport

Sallói Dániel elképesztő góljával vezeti az MLS kanadai táblázatát

Sallói Dániel (a képen csikos mezben) pár napja azt posztolta közösségi oldalára, „Nem lassítok”. Ehhez egy beszédes képet tett fel, amelyen az látszik, az MLS 2021-es alapszakaszában eddig 17 ponttal (gól és gólpassz) áll a bajnokság kanadai táblázatán.


Nos, a Sporting Kansas City támadója valóban nem lassít, mivel a Portland Timbers elleni 1–1-re végződő hazai találkozón a hosszabbításban mentett pontot csapatának. Íme a meccs összefoglalója:

A krónikához hozzá tartozik, hogy a vendégek vezető gólját a chilei Felipe Mora fejelte bevetődve a 17. percben, majd Sallói a 25. percben sárga lapot kapott. Végül a 92. percben csapattársa, a mexikói Alan Pulido a pálya közepéről pörgette ki neki a bal szélre a labdát, vezetgette, vezetgette, majd miután a 16-os bal sarkáig senki sem támadta meg, jobbal elemi erővel a hálóba bombázott.

Kapcsolódó
Michael Jordan őrült összeget keres a Messi-PSG üzlet kapcsán
Nem csak a Paris Saint-Germain profitál Messi klubváltásából. Az NBA-legendának az argentin zseni átigazolásának bejelentése pillanatától valószínűleg széles vigyor ragadt az arcára.

Szóval immár 18-as szám áll a neve mellett az MLS kanadai táblázatán, avagy 12 góllal és 6 gólpasszal vezeti azt. Többek közt bizonyos Nani (9+5) és  Gonzalo Higuaín (8+4) is a hátát nézi.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!