Nemzetközi foci sport

Nem először orgiáztak a norvég SK Brann futballistái

Továbbra is forr a levegő a norvég SK Brann labdarúgócsapatánál, amelynek vezetői és szurkolói nem tértek napirendre a másfél héttel ezelőtt történtek felett.

Kapcsolódó
Szexorgiába torkollott a bergeni stadionbuli
A norvég élvonal utolsó helyén álló csapat részeg játékosai betörtek a saját létesítményükbe.

A csapat 12 játékosa egy átmulatott éjszakát a saját stadionjában szexorgia közepette fejezett be, és ugyan a telefonjaikat nem vitték magukkal, nehogy valaki felvételt készítsen, amatőr módon a stadion biztonsági kameráiról megfeledkeztek.

A csapat a norvég élvonal utolsó helyén szerénykedik, de a vasárnapi bajnokit annak ellenére megnyerte a Sandefjord ellen 3-2-re, hogy egyrészt hátrányból kellett fordítani, másrészt a szurkolói 19 percen és 8 másodpercen át némán figyelték a mérkőzést. A Brannt ugyanis 1908-ban alapították.

Egy transzparenst is kitettek, amelyen a scum felirat állt, ami angolul söpredéket jelent (többek között…).

Hogy kik lehettek a partiban, nem hozták nyilvánosságra, az viszont kiderült, hogy a Reading korábbi kapusa, Mikkel Andersen és a norvég középpályás, Kristoffer Barmen kihagyta a mérkőzést – mindketten mentális kimerültségre panaszkodtak.

Ami friss fejlemény, hogy a Brann edzője, Erik Horneland – aki egyébként undorítónak minősítette a szexpartit – elismerte, hogy év elején egyszer már tartottak a játékosok egy hasonló bulit.

Évekig tartó munka vár ránk, hogy elfeledtessük a most történteket. Nagy klub vagyunk, amelyre az embereknek büszkének kellene lenniük. De most valószínűleg szinte nulla a bizalmuk irántunk

– mondta.

A Daily Mail szerint a rendőrzés egy meg nem nevezett játékos ellen szexuális zaklatás miatt nyomoz, a klub vezérigazgatója pedig ígéretet tett arra, hogy segítséget nyújt a hatóságoknak.

„Ami történt, elfogadhatatlan. Ha bűncselekmény történt, teljesen elhatárolódunk tőle” – mondta Vibeke Johannesen.

Hozzátette, hogy a játékosok drogteszten esnek át, miután elterjedt a hír, hogy illegális szereket használnak a szexparti során.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!