Nemzetközi foci

Nem először orgiáztak a norvég SK Brann futballistái

Továbbra is forr a levegő a norvég SK Brann labdarúgócsapatánál, amelynek vezetői és szurkolói nem tértek napirendre a másfél héttel ezelőtt történtek felett.

Kapcsolódó
Szexorgiába torkollott a bergeni stadionbuli
A norvég élvonal utolsó helyén álló csapat részeg játékosai betörtek a saját létesítményükbe.

A csapat 12 játékosa egy átmulatott éjszakát a saját stadionjában szexorgia közepette fejezett be, és ugyan a telefonjaikat nem vitték magukkal, nehogy valaki felvételt készítsen, amatőr módon a stadion biztonsági kameráiról megfeledkeztek.

A csapat a norvég élvonal utolsó helyén szerénykedik, de a vasárnapi bajnokit annak ellenére megnyerte a Sandefjord ellen 3-2-re, hogy egyrészt hátrányból kellett fordítani, másrészt a szurkolói 19 percen és 8 másodpercen át némán figyelték a mérkőzést. A Brannt ugyanis 1908-ban alapították.

Egy transzparenst is kitettek, amelyen a scum felirat állt, ami angolul söpredéket jelent (többek között…).

Hogy kik lehettek a partiban, nem hozták nyilvánosságra, az viszont kiderült, hogy a Reading korábbi kapusa, Mikkel Andersen és a norvég középpályás, Kristoffer Barmen kihagyta a mérkőzést – mindketten mentális kimerültségre panaszkodtak.

Ami friss fejlemény, hogy a Brann edzője, Erik Horneland – aki egyébként undorítónak minősítette a szexpartit – elismerte, hogy év elején egyszer már tartottak a játékosok egy hasonló bulit.

Évekig tartó munka vár ránk, hogy elfeledtessük a most történteket. Nagy klub vagyunk, amelyre az embereknek büszkének kellene lenniük. De most valószínűleg szinte nulla a bizalmuk irántunk

– mondta.

A Daily Mail szerint a rendőrzés egy meg nem nevezett játékos ellen szexuális zaklatás miatt nyomoz, a klub vezérigazgatója pedig ígéretet tett arra, hogy segítséget nyújt a hatóságoknak.

„Ami történt, elfogadhatatlan. Ha bűncselekmény történt, teljesen elhatárolódunk tőle” – mondta Vibeke Johannesen.

Hozzátette, hogy a játékosok drogteszten esnek át, miután elterjedt a hír, hogy illegális szereket használnak a szexparti során.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik