Nemzetközi foci sport

Szexorgiába torkollott a bergeni stadionbuli

Komoly botrány rázta meg az SK Brann Bergen labdarúgócsapatát, miután kiderült, a csapat egy átmulatott éjszakát a saját stadionjában szexorgia közepette fejezett be.

A norvég élvonalban szereplő csapat 12 játékosa a hétfő esti edzőmeccs után egy étterembe ment, onnan egy zenés szórakozóhelyen folytatta az estét, végül éjjel fél 1-kor betörtek a 17 ezer férőhelyes Brann Stadionba.

Ráadásul négy nőt is vittek magukkal és a helyi újság, a Bergens Tidende információja szerint az öltözőket és a stadion gyepét is felavatták.

Ugyan a telefonokat állítólag az arénán kívül hagyták, nehogy valaki is megörökítse fotón vagy videón a történeteket, azzal nem számoltak, a biztonsági kamerák sok mindent rögzítettek.

Jimmy Nagel Jacobsen sportigazgató elfogadhatatlannak nevezte a történteket, és azt mondta, az érintettek számára az ügynek következménye lesz.

A játékosok lehet, szexuálisan a csúcsra járatták magukat, de a pályán labdával nagyon gyengén teljesítettek eddig:

a Brann 14 mérkőzés után egy győzelemmel, négy döntetlennel és kilenc vereséggel, hét megszerzett ponttal a norvég élvonal utolsó, 16. helyén áll.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!