Christof Koepsel/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Túl sokat cserélt a Bundesliga-csapat, kizárhatják a kupából

Amatőr hiba miatt zárhatják ki a VfL Wolfsburgot a Német Kupából.

A jóval alacsonyabb osztályban szereplő Preussen Münstertől már az is bravúros volt, hogy előnybe került és hosszabbításra kényszerítette az élvonalbeli ellenfelét. A pályán ugyan kikapott 3-1-re a kiscsapat, végül mégis továbbjuthat, mivel

a Wolfsburg hatszor cserélt, ami szabályellenes.

Mark van Bommel vezetőedző háromszor változtatott az első félidőben, majd előbb 98. percben nyúlt bele a meccsbe, aztán a 102. percben kettős cserével frissített a csapatán. A Kicker beszámolója szerint a wolfsburgiak többször is kérdezgették a negyedik játékvezetőt, hogy ez így rendben lesz-e, végül mégis az szerepelt a jegyzőkönyvben, hogy szabálytalan volt a VfL.

A Kicker egyébként hozzáteszi, a versenykiírás külön kiemeli, hosszabbítás után nem jár plusz egy csere.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!