JOE KLAMAR / AFP
Nemzetközi foci sport

Szoboszlai akár már szombaton bemutatkozhat a Lipcsében

Szombaton felkészülési mérkőzést játszik az AZ Alkmaarral a Bundesligában szereplő RB Leipzig. Ez lesz az új edző, a Salzburgtól érkező Jesse Marsch első meccse – Julian Nagelsmann-t kivásárolta a Bayern München –, aki sajtótájékoztatón mondta el, hogy

Szoboszlai Dominik akár be is mutatkozhat a meccsen.

Marsch elmondta, hogy a 20 éves játékos még mindig nincs tökéletes állapotban, de az edzéseken már pozitív benyomást keltett. Arról azonban nem akart beszélni, hogy kezdő lesz-e vagy sem.

Kapcsolódó
Szalai Ádám: Csalódottság van bennem, az egész karrierem során végigkísér majd
A magyar csatár a mainzi megpróbáltatásokról, a válogatottról, a világbajnokságról és pályafutása további szakaszáról is beszélt.

A 20 millió euróért a télen igazolt Szoboszlai egyelőre még nem játszott a lipcseieknél szeméremcsont-gyulladása miatt, a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságot is ki kellett hagynia. Rajta kívül még két magyar válogatott játékos, Gulácsi Péter és Willi Orbán tagja a lipcsei keretnek.

A Leipzig az előző szezonban ezüstéremmel zárt a Bundesligában és a Német Kupában is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!