Nemzetközi foci

Sokk a PSG-nek: Mbappé közölte, nem hosszabbít – sajtóhír

FRANCK FIFE / AFP
FRANCK FIFE / AFP

Nem elég a franciák kiesése az Európa-bajnokságról, a L’Equipe csütörtökön még bedobott egy bombahírt is, amivel most a világ sportsajtója foglalkozik:

Kylian Mbappé még mielőtt elment nyaralni közölte a PSG-vel, hogy ha minden így marad, akkor nem hosszabbítja meg jövő nyáron lejáró szerződését.

A világbajnok csatárral már egy ideje mentek az egyeztetések, de ő mindig azt felelte, majd válaszol, aztán konkretizálta is az időpontot, az Eb után ad választ. Most jött ez a reakció, ami állítólag nem vbisszavonhatatlan, de a 22 éves játékos biztosítékot szeretne arra, hogy Bajnokok Ligája-győzelemre esélyes keretben focizhat. A klub részéről úgy gondolták, ezt sikerül teljesíteni Giorginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma megszerzésével, valamint Achraf Hakimi lehetséges leigazolásával.

Kapcsolódó
Lejárt Messi szerződése a Barcelonánál
Egyelőre még nem jelentették be, hogy hosszabbítana.

A helyzeten az sem segít, hogy a sportigazgató, Leonardo és Mbappé között feszültté vált a helyzet az elmúlt hónapokban, így a klubelnök, Nasszer al-Khelaifi veszi majd át a tárgyalásokat. A brazil állása is veszélybe került a hírek szerint.

Nehéz helyzetbe került így a PSG, ugyanis eddig mindenkinek azt kommunikálta, hogy a játékos nem eladó. Így viszont vagy meggyőzi Mbappét, vagy ingyen elveszíti őt a jövő nyáron, miközben anno 180 millió euróért igazolták le.

Kapcsolódó
Benzema reaktiválása sem mentette meg az eltévelyedett Deschamps-ot
Összeomlás, vagy kisiklás a franciák Eb-szereplése? Milyen hibákat követett el Deschamps? Hiba volt-e reaktiválni Benzemát? Aki válaszol: Szabó Christophe, futball-gourmand.
Olvasói sztorik