Nemzetközi foci

A Serie A élcsapat is versenyt fut Szalai Attiláért

A Serie A-ban szereplő, az előző idényben bronzérmet szerzett Atalanta is komolyan érdeklődik a magyar válogatott és a Fenerbahce védője, Szalai Attila iránt. Ezt állítja az olasz calcioweb.eu információi szerint. Pár napja a spanyol sajtó azt írta, az Atlético Madrid küldött játékosmegfigyelőt az Eb-re a ballábas védőnk miatt, míg korábban Szalait hírbe hozták a Premier League-ből a Leicester Cityvel és a West Ham Uniteddel is.

Kapcsolódó
A korábbi évtizedekhez képest Marco Rossi egészen más értelmet ad a futballunknak
Kárpáti Róbert szakpszichiáterrel kitárgyaltuk a dán válogatott lehetséges krízisellátását, lelki felkészítés szempontjából elemeztük a magyar válogatott Portugália és Franciaország elleni mérkőzéseit, illetve a Marco Rossi-hatást.

A Fenerbahce télen, kétmillió euróért vásárolta ki az Apollón Limaszollal megkötött szerződéséből a 23 éves labdarúgót. A bal lábas, így bal oldalon belső-, és szélsővédőként is bevethető játékos értékét jelenleg 7 millió euróra tartja a trasfemrmarkt.com, de állítólag 25 millió alatt nem válna meg tőle a török élcsapat, amely nyilván addig húzza az időt, ameddig lehet, hiszen mindkét eddigi Eb-mérkőzéseken remekül teljesített Szalai és benne van a pakliban, hogy a németek ellen még villant valami extrát, és így még magasabbra tornázhatják a vételárát.

Olvasói sztorik