Nemzetközi foci

Szalai Attila iránt komolyan érdeklődik az Atlético Madrid

Hiába a kilenc meccses veretlenségi széria után a portugálok ellen elszenvedett 3-0-ás vereség, mindez úgy tűnik, cseppet sem csökkenti Szalai Attila ázsióját. Sőt! A török sportnapilap, a Fanatik szerint az Atlético Madrid, amely egy ideje szintén figyeli belső védőnket, játékosmegfigyelőt küldött a keddi mérkőzésre, akik alighanem a szombati, Franciaország elleni meccsen is a lelátón jegyzetelnek majd. A Mundo Deportivo értesülése szerint a spanyol bajnok egy ideje folyamatosan ostrolomja a 23 éves magyar védő klubját, a Fenerbahcét, a tárgyalások folyamatosan zajlanak a felek között.

Kapcsolódó
Christian Eriksenre szívműtét vár
A dán válogatott középpályása elfogadta a megoldást, miután dán és nemzetközi szakemberek is abban erősítették meg, hogy ez a legjobb számára.

A Fenerbahce télen, kétmillió euróért vásárolta ki az Apollón Limaszollal megkötött szerződéséből Szalait. Diego Simeone védekező taktikájához illő, bal lábas, így bal oldalon belső-, és szélsővédőként is bevethető játékos értékét jelenleg 7 millió euróra tartja a trasfemrmarkt.com, de állítólag 25 millió alatt nem válna meg tőle a török élcsapat, amely nyilván addig húzza az időt, ameddig lehet, hátha a hátralévő Eb-mérkőzéseken még villant valami extrát Szalai, és így még magasabbra tornázhatják a vételárát.

Kapcsolódó
Egyre több Eb-sztár tolja el a Coca-Colát
Cristiano Ronaldo után a szerda esti Olaszország-Svájc meccs hőse, Manuel Locatelli is „offolta" az üdítőitalt.
Olvasói sztorik