Nemzetközi foci

Dárdai a Puskás Arénában keresi a Hertha új csillagát

Filip Singer / MTI / EPA pool
Filip Singer / MTI / EPA pool

A német Bundesligában szereplő Hertha magyar edzője, Dárdai Pál nem csupán szurkolóként vesz részt az Európa-bajnokságon, a szakember új játékosokat is szeretne találni csapatába.

A szakember feleségével és két kisebbik fiával, Mártonnal és Bencével látogatott ki a magyar-portugál Eb-csoportmeccsre, szúrta ki a Csakfoci.hu a német Bild cikkében.

„Ott vagyok minden meccsen, ahová kapok jegyet. A legutóbbi Európa-bajnokságon szúrtam ki a szlovák Dudát, aki utána a Herthához igazolt. Meglátjuk, most találok-e hasonlóan izgalmas játékost, mint ő volt” – mondta Dárdai, aki öt éve a magyar televízió szakkommentátoraként dolgozott a franciaországi tornán.

A Hertha edzője néhány napja még az U21-es Európa-bajnokságon ült a lelátón:

A sztárok és a fiatalok egyaránt ismerik az összes játékosmegfigyelőt és edzőt egy ilyen tornán. Kell egy kis szerencse és jó érzék egy játékoshoz, ezt nehéz máshogy megmagyarázni. Látod, hogy játszik valaki, és azonnal tudod, ő fér bele az elképzeléseidbe és a csapatodba

mondta.

Dárdai a hírek szerint nem hagyja ki a másik két budapesti mérkőzés sem hagyja ki, így ott lesz a június 19-i, Magyarország–Franciaország és a június 23-i Portugália–Franciaország összecsapáson is a Puskás Arénában.

Olvasói sztorik