FRANCK FIFE / AFP
Nemzetközi foci sport

Neymar állítólag orális szexet akart szponzora egyik alkalmazottjától

2020. szeptember elseje óta a Nike már nem tartozik Neymar szponzorai közé. A Wall Street Journal szerint azért, mert a sportszergyártó cég egyik alkalmazottja azt állította, a PSG brazil csillaga szexuálisan bántalmazta őt.

Kapcsolódó
„Valami baja van velem” – Koemant kritizálta a Barca-játékos, aki 17 percet játszott csak a szezonban
Matheus Fernandes első éve a Barcelonánál elég kaotikusra sikerült.

Az tény, hogy a Nike nyilvánosan nem indokolta meg a szakítást, noha a marketingszerződés állítólag még nyolc évig érvényes lett volna.

A The Wall Street Journal néhány áttekintett dokumentum, illetve az ügyben jártas emberek meghallgatása után azt írta, az alkalmazottja 2016-ban elmondta barátainak, valamint kollégáinak, hogy Neymar megpróbálta őt orális szexre kényszeríteni a szállodai szobájában.

A klasszis tagadja a vádat.

Neymar megvédi magát az alaptalan támadások ellen

– áll a szóvivője által kiadott nyilatkozatban, amely szerint a felek kereskedelmi okokból szakítottak egymással.

Ugyanakkor a lapnak nyilatkozó Hilary Krane, a Nike általános tanácsadója nem ezt mondta

A Nike azért szüntette meg a sportolóval fennálló kapcsolatát, mert nem volt hajlandó együttműködni a jogsértést kivizsgálásakor.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!